Qui som?

La nostra història

El nostre taller de reparació a Lleida és el seu taller de confiança per a reparacions de tot tipus. La seva seguretat dins del vehicle només està garantida quan l’ automòbil no presenta cap problema tècnic durant els trajectes. Per això, a més de proporcionar-li serveis d’assistència, li oferim un servei complet d’inspeccions de seguretat.

Només permetem que personal qualificat s’encarregui de reparar el seu vehicle. Les revisions les duen a terme tècnics especialment formats perquè fins i tot la ITV no representi cap problema per a vostè. Realitzem reparacions al moment de carrosseria danyada per granís. Tampoc cal concertar una cita prèviament si desitja que examinem i reparem els danys del seu vehicle.

En el nostre taller utilitzem les tècniques més actuals i els últims avenços en el sector. Els nostres principis són l’atenció al client, els preus justos i transparents i així com la màxima qualitat del nostre treball. L’orientem i ens ocupem de forma responsable tant de la seva comoditat com de la seva seguretat a l’interior del vehicle.

No dubti posar-se en contacte amb nosaltres

 

Desplaçat dalt de tot