Suspensió i Amortidors que fer si no funcionen

¿Què pot passar si condueixes amb els amortidors en males condicions?

Els amortidors tenen la funció de aconseguir que els pneumàtics estiguin en continu contacte amb l’ asfalt. Si algun amortidor estigues en males condicions tindria un menor agafament en la carretera com falta de control, inestabilitat i un increment en la distància de fre.

¿Quin es l’interval de substitució dels amortidors?

Els desgast dels amortidors depèn de la fatiga a la que són sotmesos (com per exemple la manera de conduir i el tipus de superfície on es condueix) per tant els intervals de substitució pot variar però lo general es cada 60.000 o 80.000 Km.

¿Cada quan he de revisar els amortidors i la suspensió?

La revisió està indicada pel fabricant i està inclosa en els elements a controlar amb les diferents revisions del manteniment del vehicle. Per norma general les revisions son cada 20.000 Km aproximadament.

Suspensió i Amortidors que fer si no funcionen
Desplaçat dalt de tot